donderdag 29 maart 2012

ANDRE 65

En daar stonden ze plotseling voor zijn neus: Lot en Git. Geheel onverwacht ter ere van zijn 65ste verjaardag. Ik had de tickets voor hun komst al in december gekocht en al die tijd geheim weten te houden. Lot en Git logeren gezellig een hele week bij ons. Ik heb Andre nog nooit zo blij gezien! Geemotioneerd en een beetje uit zijn evenwicht. Ook heb ik een surpriseparty voor hem georganiseerd. En ook op dit punt had hij werkelijk niets in de gaten en was de verrassing des te groter! Al met al was de verjaardag van Andre één groot feest! Bovendien zijn we ook nog eens vijf jaar getrouwd.

3 opmerkingen:

 1. Top!! Zie drie blije gezichten. Goed gedaan zus!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jemigmina, ben ik helemaal jullie vijfjarig huwelijk vergeten... aan mij heb je wat. Maar wat een prachtige foto van Dre met zijn mooie dochters. Goed gedaan Ans!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Auguri auguri, is het al cinque anni? Ongelooflijk.
  Ik zie je nog de trap afkomen hier in Leiden met die mooie gele hoed en feestelijke André aan je zijde. Hij ziet er nog precies zo stralend uit als toen. Zeg dat maar tegen hem, als verjaarskadootje.
  Ik ben jaloers op die zon daar bij jullie - het is hier pijpestelenweer nu. Geniet maar lekker van je zonnige huwelijkse bestaan!

  BeantwoordenVerwijderen